dimarts, 5 d’octubre del 2010

Benvinguts i benvingudes!

Aquest any ens convertim una miqueta en un curs digital... no gaire, però convé que no ens allunyem de la realitat, la qual camina per aquestes autopistes de la informació.

Per començar... Bé, millor us ho explico ara... perquè avui comença el curs.

A reveure!!

Josep

14 comentaris:

  1. Eooooo!!!!, estic o sóc de proves...ara no recordo, diria que és sóc...bé, veig que aquest bloc servirà per aclarir dubtes.
    Bon cap de setmana a tothom.
    Sóc l'Anna sense Rosa.

    ResponElimina
  2. "Estàs, estàs de proves", Anna... espero que sí, que resolguem dubtes tots plegats...

    ResponElimina
  3. Bona tarda a tothom,
    Ja sóc a dintre, em pensava que tot aixó era més difícil però, ja veig que no ho és tant. Bé, avui divendres començaré a fer els deures i repassaré una mica.
    Josep, gràcies per l'enllaç de resoldre dubtes está força bé.
    A reveure,

    Joanna

    ResponElimina
  4. BONES!!!!!! Per fi he pogut accedir....bé el meu primer comentari en un bloc, jejeje. Ara mateix em posaré les piles i començaré a fer els exercicis. Bon cap de setmana llarg a tothom i penseu que hi ha gent que treballa tot el pont per què la resta pugui gaudir dels dies de festa

    ResponElimina
  5. Hola a tothom,
    Es diumengue i per fí tinc una mica de temps...He fet una ullada a la pagina i crec que está força bé.Em posaré les piles jo també.
    Bon cap de setmena,salutacions.

    ResponElimina
  6. Encantat de llegir-vos!! Sou a casa vostra i no podeu fer comentaris només, també podeu penjar articles i proposar, suggerir o anunciar... animeu-vos, no és gens difícil!

    ResponElimina
  7. Hola la tothom,
    ja s'acaba el cap de setmana i per aprofito aquesta tarda tant passada per aigua per fer els deures.
    Josep voldria enviar-te el resum que ens has demanat i no sé si haig de penjar-lo aquí com un comentari o si puc passar-te'l directament a tu. Em sap molt greu però el proper dia de classe tornaré a faltar (la feina mana).
    Espero la teva resposta, gràcies.

    ResponElimina
  8. Uuuuyyy!!! Això del bloc és un univers nou per mi, espero ensortir-me'n. Segur que serà de gran utilitat. Hi ha una pàgina web que es diu Optimot, que va molt bé, pots posar un dubte que tinguis, per exemple: diftongs, anar a criteris i et fa una explicació. Per cert, seria bo que aquest bloc servis per corregir-nos, segur que se'ns queda més que estudiant la teòrica. Fins demà.

    ResponElimina
  9. Moltes gràcies, Susanna... ja tenim OPTIMOT en el Bloc!!

    ResponElimina
  10. Sí, Rosa, me'l pots enviar a mi: calataiut@yahoo.es, gràcies!!

    ResponElimina
  11. josep, avui dia 14 no puc anar a classe, em pots dir els deures

    ResponElimina
  12. Israel, avui fem una prova de CE, la primera. Te l'enviaré per correu electrònic. Bon cap de setmana!

    ResponElimina
  13. Hola!
    Em sap molt greu d'haver-me perdut el primer debat!!!.
    Josep, qué et sembla si ens corrigeixes el que escrivim aquí? pensas que és factible?, perquè trobo que és aquí on som més espontànis pel que fa a escriptura i on potser fem més errors (accents, expressions, etc). Penso que ens seria útil.

    ResponElimina
  14. Sí, Juana Maria, ja ho procuro fer... però serà a poc a poc, d'acord? Per exemple... en el teu cas: "què" et sembla; "corregeixes"; "Penses".

    ResponElimina