dijous, 21 d’octubre del 2010

Sessió del dia 21 d'octubre II

Avui hem explicat el TEXT EXPOSITIU. També hem fet el 2n debat que s'ha desenvolupat amb una energia considerable... veig que els temes us agraden eh? Déu n'hi do, la gent del públic que s'ha mossegat la llengua per no intervenir-hi!!


5 comentaris:

  1. Josep, t'escric aquí perquè no trobo l'anterior missatge que et vaig escriure i per tant, tampoc la teva resposta! (Te'n recordas,aquell on et proposava que ens corrigeixis els missatges?).
    Dius que ens resistim a l'ús de les noves tecnologies però jo diria que les noves tecnologies s'ens resisteixen, ja, ja!
    Ah, per cert, m'ha agradat el debat!

    ResponElimina
  2. MOlt bé, Juana María, veig que perseveres i això és molt bo. El missatge és possible que l'hagi esborrat, perqupe l'altre dia vaig fer neteja per passar els nous missatges a una plataforma nova per al bloc, però no t'amoïnis... n'hi haurà molts més, de missatges. Per cert: "on et proposva que ens corregissis"... per continuar en la línia. Fins dimarts!!

    ResponElimina
  3. bona tarda a tothom!!! espero que no hi hagi cap funcionari a classe demà perquè en el debat els hi donarè molta canya en aquests "especímens" (excepte si son professors-es...)

    ResponElimina
  4. AHHH m´oblidava!!! ja he llegit els llibres de " Pa negre" i "Olor de colònia", tots dos molt bons encara que m´ha emocionat més el de l´Emili Teixidor!!Hi ha algú que em pugui prestar el de Jaume Cabré?Merciii, ens veiem demà!!!

    ResponElimina
  5. No passis ànsia, si no te'l deixa ningú jo el tinc i a la biblioteca de Blanes també el tenen...

    ResponElimina